Αρχική e-κατάλογος Η Εταιρεία Νέα προϊόντα Επικοινωνία

Αρχική / Εταιρεία / Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

 

Η Agc δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του 2003 με πρώτη έδρα Ιωνίας 100, Μενίδι. Στις αρχές του 2004 δημιουργείται το γραφείο αγορών της εταιρείας στο Yiwu της Κίνας. Το καλοκαίρι του 2006 μετακομίζει στην οδό Ελευθερίας 11, Αγιο Ιωάννη Ρέντη. 'Έκτοτε συνεχώς μεγαλώνει και επεκτείνεται

Οικονομικά προϊόντα από αξιόπιστο συνεργάτη. 
Η εταιρεία  AGC ΕΠΕ είναι αποθήκη χονδρικής, τύπου cash & carry, που δραστηριοποιείται με το χονδρικό εμπόριο προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές, που τα περισσότερα είναι εισαγωγές από Κίνα.  Τελευταία βέβαια γίνονται πολλές αγορές και από Ελλάδα και άλλες χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, Αίγυπτο, Βουλγαρία.  Σκοπός μας είναι:

Απευθυνόμαστε σε: 


Σε όλες τις συναλλαγές εκδίδονται τα απαραίτητα παραστατικά όπως τιμολόγιο πώλησης ή απόδειξη ταμειακής μηχανής, ανάλογα με τον τύπο της συναλλαγής.    
         
Οι πελάτες μπορούν να λάβουν και βοήθεια σχετική με τις αγορές τους όπως αποστολή φωτογραφιών για τα προϊόντα που προμηθεύονται από εμάς.             

Παραλαμβάνουμε συχνά νέους κωδικούς, για να μπορείτε να κρατάτε σε εγρήγορση το ενδιαφέρον των πελατών σας.
                   
Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε σας πρόταση για το πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. 

  

Πλεονεκτήματα Agc  

     Επισκεφθείτε μας το συντομότερο ή παραγγείλετε δειγματοληπτικά για να υπάρξει άμεση ενεργοποίηση και να λαμβάνετε τον έντυπο κατάλογο μας. Ξεφυλλίστε τον κατάλογο μας και σίγουρα θα βρείτε κάποια προϊόντα που θα σας ικανοποιήσουν. Ανακαλύψτε την δύναμη σας και απογειώστε την επιχείρηση σας.

     Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορούμε να μιλήσουμε και τηλεφωνικά.

 

Copyright © 2018, AGC Χονδρική, All rights reserved.